Uniek project: Het Paard van Marken

Van weer en wind tot hittegolf naar kruiend ijs. Hieraan wordt de vuurtoren Het Paard van Marken blootgesteld. Van Der Plas Schilderwerken gaat, samen met Sikkens Extreem Painting, de vuurtoren beschermen. We houden u op de hoogte van de voortgang en het eindresultaat.

VAN DER PLAS specialist in schilderwerken

Ambachtelijk vakwerk

Maak kennis met Van der Plas Glas-en Schilderwerken BV; een kleurrijk en persoonlijk familiebedrijf, waar een flexibel team van gespecialiseerde deskundigen voor u klaar staat. Kwaliteit leveren is ons doel. Wij zijn thuis in de afwerking en het onderhoud van glas- en schilderwerken, waarbij wij gebruik maken van de beste materialen en gereedschappen, snel schakelen, persoonlijk contact houden, snel, op tijd en nauwkeurig werken.

Ons bedrijf is een VCA gecertificeerd en AF erkend schilders, afwerkings-, behang- en glaszetbedrijf. Wij garanderen u perfecte kwaliteit in schilder- en glaswerk.

Van der Plas Glas-en Schilderwerken BV richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Ons familiebedrijf heeft in het 85-jarige bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd, met name in de Kop van Noord-Holland. Dankzij jarenlange ervaring in zowel het schildersvak als het glaszetten bent u bij ons altijd verzekerd van ambachtelijk vakwerk. Kom gerust langs in onze winkel in Breezand en vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u een vraag?

U kunt ons bellen of mailen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen.

Burg. Lovinkstraat 50
1764 GG Breezand
Tel. 0223 - 52 12 96
Fax 0223 - 52 13 24
Email info@vanderplasbv.nl